Üçüz bebekler hem sevindiriyor hem düşündürüyor - Hazinem.Net
Forumdan sınırsız faydalanmak ve reklamsız gezmek için tıkla, sen de aramıza katıl!

Go Back   Hazinem.Net > Gündem > Gündemden Haberler > Türkiye Gündemi

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Alt 06.12.2009, 16:44   #1
afulutas
Üçüz bebekler hem sevindiriyor hem düşündürüyor

Hatay'da engelli maaşıyla geçimini sağlayan aile, üçüz bebeklerinin masraflarını nasıl karşılayacağını düşünüyor.

Furat Yılmaz (33), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1,5 yıllık eşi Semire Yılmaz ile çocuk özlemlerinin Antakya Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde dünyaya gelen 2,5 ile 3 kilo arasında değişen ağırlıktaki 3 kız çocuğuyla sona erdiğini kaydetti.

Üçüz sahibi oldukları için sevindiklerini ancak bu sevincin buruk bir sevinç olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Doğuştan fiziksel engelliyim ve bacağımı kullanamıyorum. Bu nedenle çalışamıyorum. Üç ayda bir aldığım engelli maaşıyla geçimimizi zor sağlıyoruz. Aldığım maaşla kızlarımın bez ve mama gibi masraflarını nasıl karşılayacağım bilmiyorum. Çaresiz olduğum için sevincim kursağımda kaldı'' diye konuştu.

Sezaryenle bebeklerine kavuşan anne Semire Yılmaz (32) da üçüzlerin sağlık durumunun çok iyi olduğunu ancak bundan sonra ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaklarını bilmediklerini kaydetti.

Bebeklerin mama ve bez masraflarının hastane yetkililerince karşılandığını belirten Semire Yılmaz, ''Bundan sonraki süreç beni kara kara düşündürüyor. Duyarlı kişilerden yardım bekliyoruz'' dedi.
afulutas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler

Hızlı Erişim

Saat: 23:24.