Dini Muhabbet Islami sohbet
Merhaba Dünyamız üzerinde Dini inanışların muhabbetlerini yapabileceğiniz islam inancı...
muhabbet, sohbet | 21 Şubat 2021, Pazar

Dini Muhabbet Islami sohbet

Merhaba Dünyamız üzerinde Dini inanışların muhabbetlerini yapabileceğiniz islam inancı hristiyanlık inancı ve diğer dinler için Tevrat, Zebur, İncil ve Kur’an-ı Kerim  hakkında detaylandırabilecek soru cevaplar sorularak bilgilerinizi geliştirebileceğiniz islami ve dini sohbet sitemize siz değerli inançlı ve inançsız kardeşlerimizi göremekten mutluluk duyarız.

#islami w dini sohbet

Dini sohbet odamızda Tüm dinler üzerine sohbet edebilir sorular sorup cevaplar alabilirsiniz. Kullanıcılarımızdan Fiko Yusuf Sinemi arkadaşlarımıza bu konular üzerinden sorular sorabilir konular üzerinde tartışabilir sanal vaazcılarımızdan değerli dini bilgiler edinebilirsiniz.

İslami ve Dini sohbet w muhabbetin yeri Hazinem.NET

Üstelik Hazinem islami sohbet odası #islam kanalında soru cevap etkinliği vardır islam odasına girdiğinizde sizi karşılayan yapay zeka alimimiz sizlere islami sorular sorar ve cevaplar verdiğinizde size puan verir bu sayede bir çok islami soru üzerinde kendinizi geliştirebilir arkadaşlarınızla bu konuları detaylı tartışabilirsiniz.

Din tarihi üzerinde sohbetler için harika konular üzerinde bildiğiniz yada yeniden öğreneceğiniz bu konuları duyunca hayretler edeceksiniz Eskiden var olan şimdilerde unutulmaya yüz tutmuş dini öğretileride burada tekrardan hatırlayabilirsiniz. Dünya vaar oluşundan bu yana inanç üzerine kurulu bir sistemle var olmuştur işte bunlardan bir kaçını size örnek verelim Hinduizm inancı milattan önce 2300 lü yıllara dayandığını iddia eden öğreticileri vardır. Zerdüşlük asya kıtasında inanılan eski bir inançdır Taoizim şanto şamanizim gibi inançlar eskiden inanılan kutsal inançlardan olduğunu iddia eden sanal vaizler mevcuttur işte bu inanç meseleleri üzerinden harika keyifli inaçlı kutsal muhabbetler edebileceğiniz Dini ve islami sohbet odalarımıza sizleri bekliyoruz. Hazinem.Net üzerinden sohbet odalarına bağlanarak hemen sohbete dahil olabilirsiniz.

 

Hemen islami ve dini sohbet etmek isterseniz sohbete bağlanın

=> islami Sohbet odaları bağlantısı

Yorumlar

cevihiiii
Şubat 21, 2021

Mutlaka uğrayacağım. Başarılar dilerim.

    Şubat 21, 2021

    Yorum için teşekkür ederim arkadaşım harika bir sohbet için hazinem.net adresini mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.

Vaiz
Şubat 21, 2021

harika bir islami sohbet ortamınız var üstelik sorunsuz bağlantı yapılabiliyor tüm ülkelerden arkadaşlarla dini sohbet w muhabbet edebiliyoruz böyle bir ortam hazırladıgınız için teşekkür ederiz.

    Şubat 21, 2021

    değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum keyifli sohbet için her zaman siz değerli takipçilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Sevgiler ve saygılar efem.

Şubat 21, 2021

Basarilar diliyorum. Seviyeli bir sohbet ortami..

    Şubat 21, 2021

    Bahar hanım teşekkür ediyorum çok incesiniz. Keyifli sohbetler dileriz.

Vaiz Hafiz
Şubat 23, 2021

islam sohbet odalarina tum musluman kardeslerimizi beklerim. Tum dunyadan musluman olan kardesler toplanip hep beraber islami sohbet dini muhabbet edelim

Kardinal Hocam
Şubat 24, 2021

Tum dindarlari bu bolumde sohbete bekliyoruz

Fellah
Şubat 24, 2021

Cumleten Selamun Aleykum hos sohbetler dilerim

Şubat 24, 2021

Cog güzel begendim

Mubarek Sofi
Şubat 24, 2021

Tum Musluman arkadaslarimi burada gormek guzel